Dětské náušnice se zirkony C1993Z

Dětské náušnice se zirkony C1993Z

Pokud nebudou náušnice na centrálním skladě, prodlouží se expedice (termín na výrobu) cca o 5-6 týdnů.
O aktuální dostupnosti Vás budeme informovat e-mailem po přijetí objednávky.


Vybírejte barvu kamene z nabízených barevných variant.

Jedná se o vysoce kvalitní zlaté dětské náušničky, které jsou vyrobeny ze 14ti karátového zlata (585/1000) s použitím prvotřídních zirkonů od firmy Preciosa nebo Swarovski-Signity.
Veškeré šperky z bílého zlata jsou povrchově upraveny Rhodiem pro zajištění perfektního vzhledu a hypoalergenních vlastností.

Dětské náušnice Cutie Jewellery jsou dodávány automaticky se zapínáním na brizuru, lze použít již u miminek od dvou měsíců. Zároveň lze dětské náušnice nechat vyrobit se zapínáním na klapku, které mohou zdobit i velké slečny na prahu dospělosti.
V případě Vašeho zájmu o výrobu náušnic s jiným zapínáním nebo náramku ve stejném designu viz. další obrázek, kde jsou možnosti další výroby, nás kontaktujte, nebo připište do poznámky v objednávce, budeme Vás následně kontaktovat.
Možnost objednat dětské náušnice i s brilianty.

Cenu a termín dodání Vám sdělíme na požádání.
Tyto náušnice dodáváme i v bílém zlatě (rhodiované žluté zlato).

Náušnice jsou dodávány v originální krabičce značky Cutie Jewellery.    

Produkt je již vyprodán.
Doprava zdarma

Nákup tohoto šperku se řídí pravidly zakázkové výroby.
Materiálzirkon, žluté zlato 585/1000
Osazenízirkon
Určen proděti
Typs kamínkem, flora
Délka1.3 cm
Rozměrozdoby 6x6 mm
Váha1.05 g

Cutie JewelleryCutie Jewellery Cutie Jewellery to jsou zlaté dětské náušnice osazené barevnými zirkony od předního českého producenta zlatých šperků. Cutie Jewellery nabízí nepřeberné množství variací - každé náušnice lze zhotovit v provedení z bílého zlata(rhodiované žluté zlato) nebo v klasické žluté variantě. Osazení je možné u většiny náušnic jednou z 10 variant barvy zirkonu. Designy těchto náušnic pocházejí z per předních českých návrhářů.

Mohlo by se vám líbit